27 Ekim 2013 Pazar

18. KOBE ANİME ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU



On sekizincisi düzenlenecek Kobe Anime Ödül Töreni'nde jüri, bu yılın kazananlarını 25 Ekim Cuma günü yapılan bir toplantıyla açıkladı.

İşte bu yılın en iyileri:

Şahsi Ödül (Individual Award): Tsutomu Mizushima (xxx Holic, Blood C Another gibi popüler serilerin yönetmeni)



Özel Ödül: Shoji Kawamori (anime yönetmeni, mecha -robot- tasarımcısı, görsel tasarımcı -en popüler mecha animelerinden biri olan Transformers'ta robot tasarımcısı olarak görev yapmıştır)




Özel Ödül: Franchise Production Team (Precure -Futari wa Pretty Cure- animesi yapım ekibi)





TV ödülü: Shingeki No Kyojin (Attack On Titan)





Teatral Film Ödülü: Kotonoha no Niwa (Garden Of Words)





En İyi Açılış Müziği: Linked Horizon-Guren No Yumiya







Yaşam boyu Başarı Ödülü: Hayao Miyazaki 





8 Kasım 2013 tarihinde yapılacak bir törenle ödüller sahiplerini bulacak; jüri ise endüstrinin Animage, Newtype and Weekly ASCII gibi birçok önemli anime ve medya dergilerinin editörlerinden oluşmakta.




Ve önceki kazananlardan önemli birkaç seçki: Mamoru Hosoda, Kunio Katō, Mitsuo Iso, Hideaki Anno, Hayao Miyazaki, Isao Takahata, Hatsune Miku, The Disappearance of Haruhi Suzumiya, Evangelion: 1.0 You Are [Not] Alone, Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2, Ghost in the Shell, Paprika, Princess Mononoke, K-ON!!, Eden of the East, Cowboy Bebop, Fullmetal Alchemist, Key the Metal Idol, Voices of a Distant Star, Melancholy of Haruhi-chan Suzumiya, Phantasy Star Online, Final Fantasy XI, Second Life, Fujiko F. Fujio, Leiji Matsumoto,
Başlangıç müziklerinde: Toaru Kagaku no Railgun, K-On! Fruits Basket, The Melancholy of Haruhi Suzumiya, ve Macross Frontier gibi TV serileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder